podporte nás

OTP READY nadácia poskytuje bezplatné školenia finančnej gramotnosti pre základné školy, stredné školy, pedagógov a znevýhodnené sociálne skupiny (detské domovy, deti s nedostatkom príležitostí a pod). Na to, aby sme mohli vykonávať našu činnosť neziskovo však potrebujeme Vašu pomoc. Preto Vám chceme poďakovať za každú finančnú aj nefinančnú podporu vzdelávania finančnej gramotnosti na Slovensku. Vážime si Vašu dôveru.

V prípade, že máte nejaké prebytočné bitcoiny a chcete nám ich poslať, radi ich príjmeme :).

Dobromat

Podporiť nás môžete aj nákupom cez stránku DOBROMAT.SK, kde nájdete zoznam firiem, ktoré podporujú neziskové organizácie poukázianím čiastky z nákupu. Existuje rozšírenie pre internetový prehliadač google chrome, ktoré Vás vždy upozorní, keď sa ocitnete na stránke predajcu, ktorý podporuje dobromat.sk. Potom je už len dôležité vybrať z pomedzi podporovaných organizácií OTP READY Nadáciu.

Druhá možnosť je podporiť nás priamo cez stránku dobromatu dobromatu

• Na stránke vyberte obchod, v ktorom chcete nakúpiť a naše združenie
  • Následne budete presmerovaní do vybraného internetového obchodu, v ktorom môžete nakúpiť
  • Obchod vyplatí z nákupu Dobromatu príspevok, dobromat ho následne pošle na náš účet a my ho použijeme na našu činnosť

Dôležité je vedieť to, že cena nákupu zostáva rovnaká. Nezáleží na tom, či sa do internetového obchodu dostanete cez Dobromat alebo priamo. Používanie Dobromatu, vás nestojí ani cent navyše. Aj napriek tomu nám však svojím nákupom prispejete sumou vo výške niekoľkých %.

Venovanie finančného daru

Ak by ste radi podporili finančné vzdelávania mladých ľudí, môžete nám pomôcť venovaním finančného daru.

IBAN: SK88 5200 0000 0000 1629 0786

VS: 5157

V prípade záujmu o darovaciu zmluvu kontaktujte, prosím, našu nadáciu na , alebo na telefónne čísla uvedené v kontaktoch. Ďakujeme.

darovanie 2% z daní

Ďakujeme všetkým, ktorí nás v minulých rokoch podporili a tým umožnili finančné vzdelávanie mladých ľudí na viacerých školách na celom Slovensku, aj tým, ktorí sa o možnosti podpory rozhodujú tento rok. Vážime si prejav dôvery každého z Vás.

Ak nám chcete prejaviť dôveru darovaním 2% (resp.1%) z daní aj tento rok, nižšie nájdete všetky potrebné informácie.

Údaje do daňového priznania

OTP READY Nadácia
Právna forma: nadácia
Sídlo: Štúrova 5, 813 54 Bratislava